Project Presentations

From BiopaxWiki
Jump to: navigation, search

Thursday 15.00 - 18.00

ZRC - 105

15.00 PathwayCommons Ethan Cerami MSKCC 15 mins
15.15 PaxTools Emek Demir MSKCC 15 mins
15.30 BioPAX Validator Igor Rodchenkov University of Toronto 15 mins
15.45 SBGN Huaiyu Mi 15 mins
16.00 Annotating, visualizing and analyzing cell regulatory processes and networks Martina Kutmon University of Ottawa 15 mins
16.15 Phosphosite data sets Peter Hornbeck
16.30 BioPAX-CellML-SBML Sarala Dissanayake EBI 15 mins
16.45 Chisio BioPAX Ozgun Babur 15 mins
17.00 BioNetGen Michael Blinov' 15 mins
17.15 Hierarchical visualization of BioPAX pathways using metagraph Zhenjun Hu Boston University 15 mins


Friday 09.00 - 11.00

RRL - 101

9.15 Using BioPAX to build and Annotate models Oliver Ruebenacker
9.30 BioPAX and WikiPathways Martijn van Iersel
9.45 MIM - Augustin Luna
10.00 RegulonDb update Irma Martinez 20 mins
10.25 SBI/BioCyc/CellDesigner Huaiyu Mi 20 mins
10.50 Reactome update Peter D'eustachio 20 mins
11.15 Biocyc Suzanne Paley 20 mins
11.40 NCI/Nature - PID Carl Schaefer 20 mins
12:00 BioPAX is from Venus, Owl is from Mars Andrea Splendiani